Zwangerschapsfotgrafie

Prijzen

Zwangerschap


Zwanger zijn is een van de meest bijzondere ervaringen in het leven: je lichaam creëert nieuw leven en toont de ongelooflijke kracht van het vrouwelijke lichaam. Tijdens een zwangerschapsshoot leg ik dit prachtige moment voor je vast. Samen bekijken we de beste locatie (strand, hotel, of gewoon bij jou thuis) en vangen we de schoonheid van jouw zwangere buik door mijn lens. De keuze is helemaal aan jou: wil je artistieke naaktfoto's, sensuele lingeriefoto's, of misschien liever in je favoriete jurk? Jij bepaalt het type foto's dat je wilt!


Mijn prijzen zijn zo ontworpen dat ze toegankelijk zijn voor iedereen, terwijl ik toch elke keer opnieuw de hoogste kwaliteit en zorg lever. Ik begrijp dat iedereen uniek is, net als hun wensen en behoeften. Daarom bestaat een fotoshoot bij mij uit twee geweldige delen: De Capture sessie en de Foto Expressie. Neem een kijkje en ontdek de mogelijkheden.


Combinatiekorting

Als je besluit om zowel een zwangerschapsshoot als een newbornshoot te boeken, ontvang je een speciale aanbieding: een korting van 15% op de Capture sessie van jouw newbornshoot! Het is belangrijk dat je deze wens direct bij het boeken aangeeft om van deze aanbieding te profiteren.


Graag zorg ik ervoor dat je de mooiste momenten in je leven kunt vastleggen en koesteren. Neem contact met mij op om je zwangerschapsshoot te plannen en te profiteren van deze geweldige aanbieding voor de newbornshoot!Zwangere vrouw in mooie crème jurk op een rotan stoel met kroon op haar hoofd.

Capture Sessie


€165,-


Wat je krijgt bij de Capture Sessie voor een zwangerschap fotoshoot:

  • Persoonlijke connectie en advies: Jouw wensen in kaart brengen.
  • Een handige informatiegids om je voor te bereiden.
  • Een fotomoment van 1 tot 1,5 uur.
  • Jij kiest de locatie, het kan bij jou thuis of ergens anders naar jouw keuze (locatie kosten niet inbegrepen).
  • Reiskosten tot 15 km buiten Capelle aan den IJssel. (Daarbuiten tot 1 uur reizen €0.45 per km. Grotere afstanden mogelijk op aanvraag)
  • Mogelijkheid voor gebruik client closet jurken.
  • Je krijgt je eigen persoonlijke online galerij, waar je al je favoriete foto's kunt uitkiezen.

Het draait allemaal om jou en jouw verhaal, en ik sta klaar om dat te vangen in beelden die voor altijd zullen stralen.

Foto Expressies


VANAF €85


TIJD OM JOUW PRODUCTEN TE KIEZENNa de fotoshoot bepaal je pas hoeveel en welke foto's je graag wilt hebben. Ik begrijp als geen ander hoe lastig het kan zijn om van tevoren te beslissen. Zodra je je foto's in een keuzegalerij hebt bekeken, kun je je eigen wensen en bijbehorende producten samenstellen. Of je nu kiest voor digitale bestanden of afdrukken, samen zorgen we ervoor dat alles naar jouw wens vorm gegeven is.


Digitaal hoge resolutie beelden:

  • 10 beelden €85,- (Minimale afname)
  • 20 beelden €145,-
  • 30 Beelden € 195,-


Digitale foto's worden afgeleverd via een persoonlijke online galerij welke 2 maanden beschikbaar blijft.

Fotoproducten


Ik ben ervan overtuigd dat herinneringen meer verdienen dan alleen op een harde schijf te staan. Ze verdienen het om tastbaar te zijn, om in handen te houden en iedere keer weer vol bewondering te bekijken. Laten we samenwerken om jouw unieke verhaal vast te leggen, helemaal aangepast aan jouw wensen.


Kijk op de producten pagina voor meer informatie.