Over Michelle:

De Vrouw Achter De Camera bij Van Deursen Fotografie.


Hi there! Ik ben Michelle, de vrouw achter de camera bij Van Deursen Fotografie. Mijn liefde voor fotografie begon al op jonge leeftijd, toen ik mijn eerste wegwerpcamera in handen kreeg. Sindsdien heeft mijn passie voor het vastleggen van de wereld om me heen zich ontwikkeld, en mijn meest dierbare metgezel is nu mijn Nikon Z5. Ik ben gevestigd als professioneel fotograaf in Capelle aan den IJssel en heb me gespecialiseerd in boudoirfotografie, zwangerschapsfotografie en newbornfotografie.

Een beetje achtergrond over mij: Ik heb een medische achtergrond en ben jarenlang werkzaam geweest als dialyse verpleegkundige. In 2021 besloot ik echter om mijn focus voor een jaar te verleggen naar mijn ware passie: fotografie. Dit avontuur heeft geleid tot het oprichten van mijn eigen bloeiende fotobedrijf. Ondanks mijn toewijding aan de fotografie, werk ik nog steeds één tot twee dagen per week in het ziekenhuis om mijn medische vaardigheden te behouden.


In het kort:

  • 33 jaar jong
  • Getrouwd
  • Trotse moeder van twee jongens
  • Woonachtig in Capelle aan den IJssel
De vrouw achter de camera bij van Deursen fotografie, aan het strand tijdens zonsondergang met haar nikon z5

Mijn Missie


Mijn missie is om jou op de meest authentieke en betoverende manier vast te leggen, en dit doe ik samen met mijn vertrouwde camera. Tijdens mijn fotoshoots staat ontspanning en genieten bovenaan de lijst.

Met mijn vrolijke persoonlijkheid creëer ik een ontspannen sfeer, waardoor ik jou kan vastleggen zoals je echt bent, maar dan met dat extra vleugje magie: in een sensuele boudoir shoot, stralend tijdens je zwangerschap, of in een intieme setting met je pasgeboren baby.

Ik haal veel plezier uit elke fotosessie en ik deel graag mijn positieve energie met jou. Samen streven we naar het meest betoverende resultaat, zodat je vol plezier kunt terugkijken op de kostbare momenten die we hebben vastgelegd. Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken!Fotograaf achter de camera in rieten stoel, warme foto met veel bruintinten

Ben jij er klaar voor?


Bedankt dat je de tijd hebt genomen om meer over mij te ontdekken. Ik ben gepassioneerd over het vastleggen van sterke vrouwen die zichzelf in een ander licht willen zien met of zonder hun dierbare erbij.

Ben jij er klaar voor om samen met mij jouw verhaal vast te leggen?

Als mijn stijl van fotografie en visie overeenkomen met wat je zoekt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Laten we samen prachtige herinneringen vastleggen die een leven lang meegaan. Of je nu op zoek bent naar een intieme boudoirsessie, een stralende zwangerschapsshoot, of de pure tederheid van jouw baby wil vastleggen, ik sta klaar om jouw verhaal te vertellen. Klik hieronder om contact met me op te nemen en laten we beginnen met het creëren van jouw unieke herinneringen.


Fotograaf van Van Deursen fotografie achter de camera vastgelegd met tegenlicht, vrolijke lach en zichtbaar plezier.