Boudoir


Geweldige, intieme foto's van jou - beelden die je naar jezelf laat kijken en denken: 'Wow, ben ik dat?'.

Een boudoirshoot is een kans om jezelf te vieren, om je kracht en schoonheid te omarmen, en om te zien hoe prachtig je echt bent. Elk lichaam heeft zijn eigen unieke kracht en schoonheid, en tijdens een boudoirshoot draait alles om het vastleggen van die kracht en zelfliefde.


Misschien wil je deze foto's als een bijzonder cadeau voor je partner, of ben je gewoon nieuwsgierig naar een nieuwe manier om jezelf te laten zien. Het kan ook zijn dat je een boost nodig hebt voor je zelfvertrouwen, en wat is een betere manier om dat te doen dan door jezelf op een krachtige en zelfverzekerde manier vast te leggen?

Ik ben er om jou met veel liefde en enthousiasme vast te leggen. We maken er samen een mooie ervaring van, waarbij ik je begeleid in de poses die jou het beste laten stralen. Mijn doel is om krachtige en zelfliefdevolle foto's te creëren die je zelfvertrouwen een boost geven en je laten zien hoe prachtig je echt bent.


Mijn prijzen zijn zo ontworpen dat ze toegankelijk zijn voor iedereen, terwijl ik toch elke keer opnieuw de hoogste kwaliteit en zorg lever. Ik begrijp dat iedereen uniek is, net als hun wensen en behoeften. Daarom bestaat een fotoshoot bij mij uit twee geweldige delen: De Capture sessie en de Foto Expressie. Neem een kijkje en ontdek de mogelijkheden.


Dus, als je van classy maar sexy foto's houdt en klaar bent om jezelf te vieren, twijfel dan niet langer en boek een boudoirshoot. Het is tijd om je kracht en schoonheid te omarmen en jezelf te laten zien zoals je echt bent.


Stijlvolle boudoirfotoshoot met mooi zwart lingerie setje en witte blouse.

Capture Sessie


€165,-


Wat je krijgt bij de Capture Sessie voor een boudoir fotoshoot:

  • Persoonlijke connectie en advies: Kennismakingsgesprek.
  • Een handige informatiegids om je voor te bereiden.
  • Een fotomoment van 1 tot 1,5 uur.
  • Jij kiest de locatie, het kan bij jou thuis of ergens anders naar jouw keuze (locatie kosten niet inbegrepen).
  • Reiskosten tot 15 km buiten Capelle aan den IJssel. (Daarbuiten tot 1 uur reizen €0.45 per km. Grotere afstanden mogelijk op aanvraag)
  • Mogelijkheid voor gebruik client closet kimono's en beddengoed.
  • Je krijgt je eigen persoonlijke online galerij, waar je al je favoriete foto's kunt uitkiezen.

Het draait allemaal om jou en jouw verhaal, en ik sta klaar om dat te vangen in beelden die voor altijd zullen stralen.

Foto Expressies


VANAF €85


TIJD OM JOUW PRODUCTEN TE KIEZENNa de fotoshoot bepaal je pas hoeveel en welke foto's je graag wilt hebben. Ik begrijp als geen ander hoe lastig het kan zijn om van tevoren te beslissen. Zodra je je foto's in een keuzegalerij hebt bekeken, kun je je eigen wensen en bijbehorende producten samenstellen. Of je nu kiest voor digitale bestanden of afdrukken, samen zorgen we ervoor dat alles naar jouw wens vorm gegeven is.


Digitaal hoge resolutie beelden:

  • 10 beelden €85,- (Minimale afname)
  • 20 beelden €145,-
  • 30 Beelden € 195,-


Digitale foto's worden afgeleverd via een persoonlijke online galerij welke 2 maanden beschikbaar blijft.

Fotoproducten


Ik ben ervan overtuigd dat herinneringen meer verdienen dan alleen op een harde schijf te staan. Ze verdienen het om tastbaar te zijn, om in handen te houden en iedere keer weer vol bewondering te bekijken. Laten we samenwerken om jouw unieke verhaal vast te leggen, helemaal aangepast aan jouw wensen.


Kijk op de producten pagina voor meer informatie.