Echte Verhalen, Echte Ervaringen


Bij Van Deursen Fotografie draait het niet alleen om foto's; het draait om het vastleggen van kostbare momenten en de unieke connecties die we delen. Ik vind het echt super belangrijk dat mijn klanten zich tijdens de fotoshoot 100% op hun gemak voelen. Mijn doel is om van elke sessie een onvergetelijke ervaring te maken.

Op deze pagina deel ik enkele verhalen en ervaringen, rechtstreeks in de woorden van degenen die voor mijn lens hebben gestaan. Hier kun je ontdekken wat anderen te zeggen hebben over hun fotoshoot met mij en hoe we samen prachtige herinneringen hebben vastgelegd. Wil je nog meer beoordelingen lezen? Dat kan via Google of/en kijk bij de highlights op mijn instagram.


Lees verder en laat je inspireren door de woorden van degenen die al hebben gekozen voor Van Deursen Fotografie.


Boudoirfoto krachtige vrouw met witte blouse voor raam met witte gordijnen

Wat een onwijs fijn gevoel had ik bij mijn shoot met Michelle. Een boudoir shoot. Zwaar buiten mijn comfort zone, maar ik wilde dit erg graag doen. Dat buiten mijn comfort zone was er zo van af. Michelle die je zo op je gemak stelt waardoor ik het zelfs als onwijs leuk heb ervaren!!!!
Dankjewel michellle

Boudoir- Amy

Review achter laten


Als jij hebt genoten van onze recente fotoshoot en enthousiast bent over de foto's die je hebt ontvangen, zou ik het enorm waarderen als je een beoordeling zou willen delen. Jouw feedback is van onschatbare waarde voor Van Deursen Fotografie.

Je kunt eenvoudig een review achterlaten op Google. Zoek naar 'Van Deursen Fotografie' of klik hier om je ervaring te delen.

Mocht je problemen ondervinden bij het plaatsen van een review op Google, kun je deze ook hier op mijn website achterlaten. Ik zal ervoor zorgen dat jouw waardering wordt gedeeld met anderen.

Geef eventueel aan na de review welke foto ik zou mogen plaatsen.