Newbornfotografie

prijzen

Newborn


Hoe mooi is dat, het vangen van het allereerste, prille begin van jouw kleintje tijdens een newbornshoot. Geen ingewikkelde poses of strak ingepakte baby's, maar gewoon een ontspannen moment met papa en mama. Of het nu op bed is of in een wiegje, we leggen de tederheid van dit moment vast. En natuurlijk kunnen ook de broertjes en zusjes meedoen. Het wordt een gezinsmoment dat we zo puur mogelijk voor jullie vastleggen. Een kostbare herinnering waar je later met een glimlach op terug zult kijken, zelfs als die kleine newborn plotseling groot is geworden.


Mijn prijzen zijn zo ontworpen dat ze toegankelijk zijn voor iedereen, terwijl ik toch elke keer opnieuw de hoogste kwaliteit en zorg lever. Ik begrijp dat iedereen uniek is, net als hun wensen en behoeften. Daarom bestaat een fotoshoot bij mij uit twee geweldige delen: De Capture sessie en de Foto Expressie. Neem een kijkje en ontdek de mogelijkheden.


Wist jij dat ik een speciale combinatie korting heb als jij ook je zwangerschapsfotoshoot bij mij af neemt? Namelijk: 15% korting op de Capture sessie voor jouw newborn fotoshoot! Het is mijn manier om je te bedanken voor het delen van deze prachtige momenten in je leven met mij. Ik kijk ernaar uit om je newborn te verwelkomen en schitterende herinneringen te creëren. Neem je contact met mij op? Dan gaan we samen jullie verhaal vastleggen.Wakkere newborn baby in de handen van mama terwijl papa zijn kleine handjes vast houd. Intiem, warm en liefdevol beeld.

Capture Sessie


€185,-


Wat je krijgt bij de Capture Sessie voor een Newborn fotoshoot:

 • Persoonlijke connectie en advies: Jouw wensen in kaart brengen.
 • Een handige informatiegids om je voor te bereiden.
 • Een fotomoment van 1 tot 2 uur.
 • Lifestyle setting bij jou thuis.
 • Reiskosten tot 15 km buiten Capelle aan den IJssel. (Daarbuiten tot 1 uur reizen €0.45 per km. Grotere afstanden mogelijk op aanvraag)
 • Mogelijkheid voor gebruik client closet jurken.
 • Mogelijkheid voor gebruik meerdere dekens/doeken en een Mozes mand.
 • Je krijgt je eigen persoonlijke online galerij, waar je al je favoriete foto's kunt uitkiezen.

Het draait allemaal om jou en jouw verhaal, en ik sta klaar om dat te vangen in beelden die voor altijd zullen stralen.

Foto Expressies


VANAF €85


TIJD OM JOUW PRODUCTEN TE KIEZENNa de fotoshoot bepaal je pas hoeveel en welke foto's je graag wilt hebben. Ik begrijp als geen ander hoe lastig het kan zijn om van tevoren te beslissen. Zodra je je foto's in een keuzegalerij hebt bekeken, kun je je eigen wensen en bijbehorende producten samenstellen. Of je nu kiest voor digitale bestanden of afdrukken, samen zorgen we ervoor dat alles naar jouw wens vorm gegeven is.


Digitaal hoge resolutie beelden:

 • 10 beelden €85,- (minimale afname)
 • 20 beelden €145,-
 • 30 Beelden € 195,-


Digitale foto's worden afgeleverd via een persoonlijke online galerij welke 2 maanden beschikbaar blijft.

Fotoproducten


Ik ben ervan overtuigd dat herinneringen meer verdienen dan alleen op een harde schijf te staan. Ze verdienen het om tastbaar te zijn, om in handen te houden en iedere keer weer vol bewondering te bekijken. Laten we samenwerken om jouw unieke verhaal vast te leggen, helemaal aangepast aan jouw wensen.


Kijk op de producten pagina voor meer informatie en vanaf prijzen.