Portretfotografie

prijzen

Portret


Welkom op mijn prijzenpagina, waar we de magie van portretfotografie laten sprankelen en jouw unieke verhaal in prachtige beelden vastleggen. Portretfotografie gaat niet alleen over het maken van foto's; het gaat over het vieren van wie je bent, je emoties en je schoonheid.

Bij mij draait het allemaal om het vastleggen van die speciale momenten die een leven lang meegaan. Of je nu op zoek bent naar een betoverend portret van jezelf, een portret van je kind(eren) of een professionele zakelijke foto, ik zorg ervoor dat de essentie van jou straalt in elke fotosessie.


Mijn prijzen zijn zo ontworpen dat ze toegankelijk zijn voor iedereen, terwijl ik toch elke keer opnieuw de hoogste kwaliteit en zorg lever. Ik begrijp dat iedereen uniek is, net als hun wensen en behoeften. Daarom bestaat een fotoshoot bij mij uit twee geweldige delen: De Capture sessie en de Foto Expressie. Neem een kijkje en ontdek de mogelijkheden.


Ik sta klaar om je te helpen jouw visie werkelijkheid te laten worden. Neem vandaag nog contact met me op om je portretfotosessie te plannen en samen kunnen we jouw verhaal vangen in beelden die voor altijd zullen stralen.


Krachtig zwart wit portret van vrouw die over haar schouder kijkt met arm in haar zij.

Capture Sessie


€110,-


Wat je krijgt bij de Capture Sessie voor een portret fotoshoot:

  • Persoonlijke connectie en advies: Jouw wensen in kaart brengen.
  • Een handige informatiegids om je voor te bereiden.
  • Een fotomoment van 30 tot 45 minuten.
  • Jij kiest de locatie, het kan bij jou thuis of ergens anders naar jouw keuze (locatie kosten niet inbegrepen).
  • Reiskosten tot 15 km buiten Capelle aan den IJssel. (Daarbuiten tot 1 uur reizen €0.45 per km. Grotere afstanden mogelijk op aanvraag)
  • Mogelijkheid voor gebruik client closet jurken.
  • Je krijgt je eigen persoonlijke online galerij, waar je al je favoriete foto's kunt uitkiezen.

Het draait allemaal om jou en jouw verhaal, en ik sta klaar om dat te vangen in beelden die voor altijd zullen stralen.

Foto Expressies


VANAF €85


TIJD OM JOUW PRODUCTEN TE KIEZENNa de fotoshoot bepaal je pas hoeveel en welke foto's je graag wilt hebben. Ik begrijp als geen ander hoe lastig het kan zijn om van tevoren te beslissen. Zodra je je foto's in een keuzegalerij hebt bekeken, kun je je eigen wensen en bijbehorende producten samenstellen. Of je nu kiest voor digitale bestanden of afdrukken, samen zorgen we ervoor dat alles naar jouw wens vorm gegeven is.


Digitaal hoge resolutie beelden:

  • 5 beelden €55,- (minimale afname)
  • 10 beelden €85,-
  • 20 beelden €145,-


Digitale foto's worden afgeleverd via een persoonlijke online galerij welke 2 maanden beschikbaar blijft.


Fotoproducten


Ik ben ervan overtuigd dat herinneringen meer verdienen dan alleen op een harde schijf te staan. Ze verdienen het om tastbaar te zijn, om in handen te houden en iedere keer weer vol bewondering te bekijken. Laten we samenwerken om jouw unieke verhaal vast te leggen, helemaal aangepast aan jouw wensen.


Kijk op de producten pagina voor meer informatie.